Пловдивчанин замери влак с бутилка бира, пи най-демонстративно пред полицаи и

...
Пловдивчанин замери влак с бутилка бира, пи най-демонстративно пред полицаи и
Коментари Харесай

Пловдивчанин олекна с 300 лева за бира не където трябва

Пловдивчанин замери трен с бутилка бира, пи най-демонстративно пред служители на реда и по тази причина отнесе 300 лв. санкция, а съдът в града под тепетата в допълнение го поряза, потвърждавайки наказателното му разпореждане, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Случаят е от 23 март тази година. Около 19 часа патрул от Първо районно управление (на МВР) били изпратен в региона на пешеходния жп прелез на ул. " Бачо Киро " за наблюдаване и противопоставяне на нарушавания на публичния ред. Служителите открили трима, които, пресичайки прелеза, викали и сочили междинен пръст на преминаващия трен. В същото време единият от мъжете (с букви Д.В.С.) хвърлил пластмасова бутилка против влака, сочат показанията пред съда. 

Полицаите догонили мъжете, поискали документите им за определяне на самоличността. В този миг Д.С. си отворил несмущаемо двулитрова бутилка бира и отпил от нея. Полицаите контрирали, че това е нарушаване на публичния ред, на което мъжът дал отговор, че пиенето на бира не е нарушаване, че безусловно всеки прави така в петък вечер и престанал, когато служителят на реда го приканил към служебния автомобил, с цел да му сформира акт.

Пловдивският Районен съд удостоверява санкцията от 300 лв., наложена за нарушаване възбраната за консумация на алкохолни питиета и упойващи субстанции по улиците, площадките, парковете, зелените площи и други публични места.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР